10 Mei 2019 14:23:14 WITA

Wreaspati, 9 Mei 2019 ~ Baga Lontar Penyuluh Bahasa Bali Kabupaten Buleleng kasarengin Penyuluh Bahasa Bali Kecamatan Sawan nglaksanayang identifikasi lan alih aksara tetamian tembaga maaksara Bali ring Desa Galungan, Kecamatan Sawan. Tembaga puniki kadruenang olih Dadia Pasek Banjar Tengah Desa Galungan. Parikrama puniki dahat mabuat kalaksanayang mangda krama dadia nguningin indik daging tetamian marupa tembaga puniki. Pamargi salanturnyane inggih punika ngetik ulang daging sesuratan tembaga sane sampun kawacen nglantur kategesin mangda dangan antuk ngaresepang.

Kirang langkung nunas ampura indik kaiwangan ritatkala identifikasi lan alih aksara punika, Baga Lontar Penyuluh Bahasa Bali Kabupaten Buleleng, Penyuluh Bahasa Bali Kecamatan Sawan, Penyuluh Bahasa Desa Galungan.

Komentar atas Identifikasi Lan Alih Aksara Tembaga Maaksara Bali Druen Dadia Pasek Banjar Tengah Desa Galungan